Çınar Yaprağı

Çınar Yaprağı

Beş Parmaklı Çınar Yaprağı ve Cons Kesim Nedir ?

Çınar yaprakları Uludağın eteklerindeki çınarlıklarda ağaçların diplerinden filiz veren yapraklar toplatılıp işletmemizde tektek elden geçirilip ayrılmaktadır. Sonra makinalarımızda yaprakların damar ve sapları ayıklanıp kolayca kullanılmasını sağlamak için tırnak boyunda kesilir..

Bu şekilde kullanılan hem uygulama açısından hemde tüketim açısından ve etki açısından size çok kolaylık sağlar.

 

Sayın Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlundan

En başta kireçlenmeye faydalı bir bitki.Kireçlenme sorunu olanlara çınar yaprağı diyor ve İbrahim Saraçoğlu’nun kireçlenme için Çınar Yaprağı kürünü sizlerle paylaşıyoruz.

Bunun 16 yıllık çalışmasının bir ürünü olduğunu ifade eden Saraçoğlu vücuttaki tüm kireçlenmelere karşı oldukça faydalı bir kür tarifi verdi.

Kurutulmuş çınar ağacının yaprağını ezin ve 1 su bardağı klorsuz suyu kaynattıktan sonra içine 1-1,5 yemek kaşığı kadar atıp en fazla 1 dakika kısık ateşte kaynatın ve ılınmaya bırakın.

Ilıdıktan sonra süzüp için. Günde 2 kere aç karnına içilecek bu kürü 15 gün uygulayıp 3 gün ara verin ve yine 15 gün uygulayın.

Kürü uyguladığınız 10 günden itibaren kireçlenmelerin çözüldüğünü ve rahat hareket edebilir hale geldiğinizi göreceksiniz.