Etiket araması: ağrı dindirici

Çam Balı

” Çam Balı Çam Balı, üretiminde kalite lideri olan Türkiye’nin gurur kaynağı Karadeniz balı kahvaltı sofralarınızda sizlere eşlik edecektir. Çam balının en önemli özelliği kıvamı bozulmadan veya donmadan yıllarca saklanabilmesidir. Bu nedenle pazarlaması da kolaydır. Koyu bulanık kahverengi renkte, keskin bir tadı ve çam ağacına özgü rayihası vardır.   Çam ağaçlarında yaşayan bir böcek türünün … Continue reading Çam Balı

Ardıç Yağı

” Ardıç Yağı  Ardıç Yağı, ardıç buhar distilasyonu ile elde edilmiştir (aromadan mamul değildir %100 saf ucucu yağdır) Vücut ateşini düşürür, soğuk algınlığında çok ihtiyaç duyduğumuz terlemeyi sağlayarak, vücuttan toksin atılmasını sağlar.kanı temizler, kandaki zehirli maddeleri dışarı atar. Kan yoluyla oluşan hastalıklara da engel olur. Ayrıca kansızlığa iyi gelir.vücuttaki toksinleri temizlediği, iltihapları söktüğü, tıkanıklıkları açıp … Continue reading Ardıç Yağı

Böğürtlen Yaprağı

” Böğürtlen Yaprağı Böğürtlen Yaprağı, gülgillerden bahçe çitlerinde, yol kenarlarında kendiliğinden yetişen dikenli bir çalıdır. Yemişi ahududuya benzer, fakat ondan küçüktür. Önceleri kırmızı iken sonraları kararır. Yaprakları; çiçekleri açmadan toplanıp kurutulur. Birçok türü vardır. Böğürtlen Yaprağı’nın Faydaları Yüksek tansiyonu düşürür. İdrar söktürür. Ağız, dil, diş eti ve bademcik iltihaplarını giderir. Ayaklardaki şişlikleri indirir.Gözlerdeki zafiyeti giderir. Mesane taşlarının düşmesine yardımcı … Continue reading Böğürtlen Yaprağı

Safran

” Safran Safran, %100 orijinal safran; Fiyat açıklaması: Gramı 7,50. Tl den net 10 gramlık ambajda 75 Tl.dir Bulunduğu Yerler: Safran bitkisinin vatanı akdeniz bölgesidir. Özellikle İspanyadır,ırandada üretimi yapılır (Türkiyemizde İzmir, Kastamonu (Safranbolu). Adana ve Urfa (birecik) mıntıkalarında yetiştirilmektedir üretimi ülkemizde az olduğundan türkiyede üretilen safran çok pahalıdır ) Yapısı: Yumru soğanlı çok yıllık otsu … Continue reading Safran