Etiket araması: besleyici

Çam Balı

” Çam Balı Çam Balı, üretiminde kalite lideri olan Türkiye’nin gurur kaynağı Karadeniz balı kahvaltı sofralarınızda sizlere eşlik edecektir. Çam balının en önemli özelliği kıvamı bozulmadan veya donmadan yıllarca saklanabilmesidir. Bu nedenle pazarlaması da kolaydır. Koyu bulanık kahverengi renkte, keskin bir tadı ve çam ağacına özgü rayihası vardır.   Çam ağaçlarında yaşayan bir böcek türünün … Continue reading Çam Balı

Kestane Balı

” Kestane Balı Kestane Balı, Alman bilim adamlarının deneyimlerine göre kestanebalı, yara tedavisinde antibiyotikten daha etkili. Ama yara tedavisinde kullanılan sıradan bal değil. Kestanebalı olarak adlandırılan bu bal; birçok antibiyotiğe karşı direnç kazanmış bakterilerin bulaşık olduğu kronik yaraları bile birkaç hafta içinde tamamen iyileştiriyor. Bonn Üniversitesi tıp uzmanları. Birçok bakterinin antibiyotiklere direnç kazanmasından sonra balın … Continue reading Kestane Balı