Jojoba Yağı

Jojoba Yağı

Jojoba Yağı, Jojoba çekirdeklerinin soğuk presslenmesi ile elde edilir. bilinen zeytinyağı , badem yağı, çörek otu yağı, kayısı yağı gibi kozmetik cilt bakım ürünleri arasında yer alan faydalı yağlardandır. Tamamen bitkisel kaynaklı olması ve doğallığı kendinizin daha iyi görünmenizi ve kendinizi daha iyi hissederek, kendinizle barışık olmanızı sağlayacak.
Eğer, pahalı cilt bakım ürünlerine gücünüz yetmiyor, hangi markayı alacağınızda kararsızsanız bu yazıyı gözden geçirmenizde yarar var. İşte size tek marka ve uygun seçim. Hem de bir aktar kadar uzakta.
Jojoba adı verilen ve bilimsel adı Simmondsia chinensis olan bitkinin tohumlarından elde edilmektedir. Tohumlar yarı yarıya yağ ihtiva etmektedir. E vitamini bakımından zengin olması cilt dostu bir ürün olmasının temelini teşkil eder.